Home / Uncategorized / Sfaturi pentru organizarea unei petreceri de naștere a copilului favorabil bugetului

Sfaturi pentru organizarea unei petreceri de naștere a copilului favorabil bugetului

DACĂ ÎI petreci copilului o petrecere de naștere, s-ar putea să fii îngrijorat să rămână în bugetul tău. Însă nu vă temeți: nu trebuie să închiriați un restaurant sau o alee de bowling sau să vă aventurați la un centru de distracții interior, cu case de sărituri și trambuline pentru a găzdui o sărbătoare de care să vă amintiți. Dacă doriți să organizați un fond de naștere rentabil, care să nu compromită distracția, folosiți aceste strategii de economisire a banilor și idei ieftine de petrecere de aniversare.

Iată sfaturi pentru aruncarea petrecerii de ziua de naștere a unui copil prietenos cu bugetul:

 • Planifica.
 • Face un buget.
 • Realizează-ți propriile decorațiuni.
 • Solicitați ajutor de la familie și prieteni.
 • Găzduiește o petrecere acasă.
 • Găsiți un loc ieftin.
 • Setați un timp care nu este în jurul mesei.
 • Scopul unei teme favorabile bugetului.
 • Faceți ca activitatea să fie favorizată.
 • Combinați evenimente de aniversare pentru mai mulți copii.
 • Peruse magazinele cu reduceri și pubele.
 • Optați pentru divertisment gratuit.
 • Mențineți numărul de invitați scăzut.

 

Planifica

„Dacă selectați data, tema și locul dvs. devreme, aveți mai mult timp să așteptați oferte speciale și vânzări”, explică Helen Holden, creatoarea CountingCandles.com, site-ul de planificare a petrecerilor de naștere. Să eclozi un plan în avans vă permite, de asemenea, să faceți un buget bine gândit pentru petrecerea zilei de naștere La urma urmei, în afară de cadourile pe care le veți cumpăra pentru copilul dvs., trebuie să luați în considerare câți invitați veți invita, dacă veți servi o masă, unde va fi petrecut petrecerea și cât va costa.

Face un buget

SPONSORIZATE

Vorbeste cu consilierul financiar potrivit pentru tine

Găsirea unui consilier financiar potrivit care să se potrivească nevoilor dvs. nu trebuie să fie greu. Instrumentul gratuit SmartAsset te potrivește cu cei mai buni consilieri financiari de încredere din zona ta în 5 minute. Fiecare consilier a fost verificat de SmartAsset și este obligat legal să acționeze în interesul dvs. Dacă sunteți gata să vă potriviți cu consilieri locali care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele financiare, începeți acum.

Dacă nu doriți să cheltuiți o avere mică pentru petrecerile zilei de naștere a copiilor, este esențial să analizați mai întâi cu atenție cât de mult doriți să cheltuiți în total. „Decideți un buget și respectați-l”, îl sfătuiește pe Brigitte Brulz, o mamă a două fiice și o scriitoare și autor independentă în Cedar Rapids, Iowa. De asemenea, îndeamnă oamenii să înregistreze cheltuielile pe măsură ce cumpără articole precum decorațiuni și favoruri pentru petreceri. „În felul acesta știi cum te descurci cu bugetul tău”, spune ea.

Realizează-ți propriile decorațiuni

„Aceasta este o activitate distractivă de făcut cu copilul de ziua de naștere înainte de timp și economisește bani ”, spune Brulz. Și deși hârtia de construcție, lipiciul și creioanele vă vor costa în continuare bani, voi și copiii dvs. veți crea câteva amintiri frumoase în acest proces.

Caută ajutor de la familie și prieteni

„Lasă-l pe vărul tău să fie un tors de balon sau un pictor de față”, sugerează Holden. De asemenea, vă recomandă să vă îndrumați prietenii și comunitatea pentru a reduce costurile. „Cereți să împrumutați casa sărită a prietenului dvs. (sau) faceți din ea un potluck și cereți prietenilor să aducă ceva”, spune Holden.

Găzduiește o petrecere la domiciliu

Dacă este o prioritate maximă să evitați bugetul , lăsați-vă tentația de a merge la un centru interior de distracții care vă poate administra 100 USD, 200 $ sau mai mulți dolari. „Salvați mare prin găzduirea petrecerii la domiciliu”, sugerează Marie Kubin, fondatoarea și CEO-ul RentMyWedding.com, o companie de închiriere de evenimente cu sediul în Miami Gardens, Florida. „Cu câteva decorațiuni, puteți transforma un living, un subsol sau chiar un garaj într-un spațiu de petrecere minunat”, adaugă ea.

Găsiți un loc ieftin

Kubin sugerează o altă idee de petrecere la ziua de naștere ieftină: Planificați petrecerea într-un parc din cartier. Dacă intenționați să închiriați un adăpost cu mese de picnic, este posibil să fiți nevoit să cheltuiți câțiva bani pentru a face o rezervare, dar în loc să cheltuiți peste 200 USD pe un loc costisitor, veți plăti o parte din acest cost. Contactați parcurile locale și biroul de agrement pentru a afla mai multe despre costurile de închiriere și pentru a face o rezervare în avans.

Shawn Plummer, un specialist în veniturile de pensionare cu sediul în Georgia, la Unkefer & Associates, spune că unele cinematografe vor permite oamenilor să aibă sala de petreceri gratuit. Captura: trebuie să plătiți biletele pentru film. „Puteți aduce un tort și o înghețată în teatru, dar ei cer să nu aducați alte mâncări din afară, deoarece vor ca părintele să plătească concesii”, spune Plummer. “Am făcut acest lucru pentru fiica noastră de 4 ani, în aprilie, ca un plan de rezervă pentru un weekend ploios.” Au optat pentru o matină de după-amiază pentru a economisi bani. Cu toate acestea, odată ce el și soția sa au plătit bilete pentru oaspeții lor și bomboane pentru fiecare copil și au cumpărat tortul și înghețata, totalul a ajuns la aproximativ 200 de dolari. În timp ce este încă pe partea cea mai scumpă,

Setați o petrecere care nu este în jurul meselor

Nu începeți petrecerea în jurul orei amiezii sau a ora 17:00 „Dacă alegeți să aruncați o petrecere la miezul dimineții sau la miezul nopții, oaspeții nu se vor aștepta la pizza și la o masă completă . Tortul se va descurca bine”, spune Holden. În caz contrar, vă puteți aștepta să plătiți mult pentru o masă. Cât de mult veți economisi va varia, însă RoamingHunger.com, un site web de alimentație stradală și catering, sugerează că prețul mediu este de 10 până la 25 USD pentru persoană pentru o petrecere oferită de un food truck.

Scopul unei teme favorabile bugetului

Dacă aveți o temă centrată în jurul unui personaj de film sau desen animat, veți cumpăra decorațiuni de marcă și veți plăti mai mult pentru asta, spune Kubin. “În schimb, utilizați o versiune generică a temei, cum ar fi o temă în junglă în loc de o temă” Leul Regelui “. Magazinele de petreceri vând de obicei consumabile generice la un preț mai mic decât decorațiunile de marcă”, spune Kubin.

Faceți ca activitatea să fie favorizată de partid

Există o tradiție îndelungată de a trimite oaspeți la petrecere acasă cu o geantă bună. Holden sugerează realizarea astfel încât „activitatea să devină favoarea partidului”.

„Dacă alegeți o activitate precum confecționarea lumânărilor, decorarea cupcake-urilor etc., atunci aceasta devine favoarea pentru a lua acasă. Nu este nevoie să cumpărați pungi de bunătăți suplimentare”, spune ea.

Combinați evenimentele de naștere pentru mai mulți copii

“Am gemeni, deci este un neîncrezător care arunca o singură partidă”, spune Holden. “Alți părinți pot alege să arunce o petrecere comună cu o soră sau un coleg de clasă și să împartă costul.” Acordat, acest lucru nu va funcționa pentru toată lumea, dar dacă ziua de naștere a celui mai bun prieten al copilului dvs. este cam în același timp, poate fi un mod inteligent de a salva. De asemenea, puteți face echipă cu câțiva prieteni care au copii în jurul aceleiași vârste și cumpără materiale de petrecere în vrac și apoi împărțiți consumabilele între ele pentru a reduce costurile generale.

Peruse magazinele cu reduceri și pubele

Holden sugerează să răsfoiți coșurile de dolari în magazinele cu cutii mari pentru a decora la un preț ieftin. „Pentru articole și favoruri pentru petreceri, coșurile de dolari de la Target, Dollar Tree și cele 99 de cenți numai magazinele sunt grozave”, spune ea. În afară de coșurile de gunoi, puteți bloca și decorațiuni pentru petreceri cu reduceri de petrecere cu comercianții online, precum Amazon.

Optează pentru divertisment gratuit

Nu trebuie să angajezi un clovn sau o prințesă Disney pentru a găzdui o petrecere de amintit. Puteți organiza unele jocuri și puteți să-i faceți pe copilul și oaspeții să joace scaune muzicale, să fixați coada pe măgar, sălile, să înghețați eticheta sau jocul telefonic. Puteți organiza, de asemenea, un joc de ascunzător sau de a crea un curs de obstacole pentru copii. Este ușor pentru adulți să uite câte jocuri pentru copii există, care nu sunt doar gratuite, dar și multă distracție.

Mențineți numărul de invitați scăzut

Dacă doriți să planificați o petrecere de aniversare ieftină la un loc popular, nu invitați pe toți cei cunoscuți. „Când aveți un grup mai mic de găzduit, vă puteți permite să cheltuiți mai mult pe persoană și să aveți o experiență nemaipomenită, mai degrabă decât să aveți o tonă de oaspeți și să încercați să vă găzduiți grupul cu bugetul dvs. mai mic”, spune Jill Krefft, un Tulsa, Mama a doi și bazată pe Oklahoma, în spatele blogului de bugetare și de viață frugală Organizational Toast. „În acest an, am reușit să ne luăm un copil de 9 ani și trei dintre prietenii săi pentru etichetare laser și pizza”, spune Krefft. Ea adaugă că nu a plătit pachetul pentru petreceri, astfel că ieșirea a costat mai puțin de 200 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*