Valoarea familiei, Valorile morale ale unei familii | Kids and parenting, Parenting lessons, Kids education

valoarea familiei

Posted by By Printesa Urbana 29 septembrie 6 Comments Acum două luni, la un atelier de comunicare empatică alături de Monica Reu, a trebuit să punem pe hârtie valorile familiei noastre.

Post navigation

Aveam în fața ochilor o listă foarte lungă de valori dintre care să alegem, vreo sută. Toate mi se păreau potrivite. Dar trebuia să aleg doar patru. Așa că am ales așa: Adevăr Cooperare Sprijin Asta simt eu că e esența relației noastre.

Ne dezvăluim și ne acceptăm, ne ajutăm și ne iubim orice-ar fi, cooperăm cât se poate și suntem acolo unii pentru alții la bine și la rău.

Evenimente viitoare

Dar în familia noastră a fost și este și despre muzică. Bunicul compunea cântece. Tata cânta la chitară și la muzicuță, am crescut dansând pe muzica lui sau pusă valoarea familiei el la pick-up.

 • Valorile morale ale unei familii | Kids and parenting, Parenting lessons, Kids education
 • Un bărbat din Timișoara care cauta femei singure din București
 • Подумала Николь.
 • Femei pentru căsătorie cu număr de telefon
 • Кэти провела его в свою гардеробную.
 • Femei frumoase care cauta barbati pentru o noapte berești

Acum Sofia cântă, Ivan bate la tobă împreună cu tatăl ei, eu mă trezesc inventând cântecele caraghioase pentru copii sau pentru mine. Am dezamorsat multe situații dificile cu un cântecel pe valoarea familiei fals!

Ionut Cercel - Emblema familiei - Official Video

În familia noastră este despre cuvinte. Ne spunem lucruri. Unii dintre noi mama și Sofia ar vorbi încontinuu, despre orice, pur și simplu nu le place pauza între cuvinte.

In trecut familia era proprietatea bărbatului pater familiasca soția, copiii, sclavii, sclavii eliberați și tot avutul, nefiind de fapt între ei relații familiale ci era considerată o proprietate subordonată, astfel tatăl nefiind numit pater ci genitor. Familia are mai multe funcții sociale și biologice: Funcția biologică de reproducție umană a familiei este controversată.

Bunicul a scris sute de poezii. Tata a scris și el câteva zeci. De mine știți deja, caut femei pe bani berești cărți publicate deja, trei mii de articole și mai urmează încă multe mii.

fete pentru baieti ćićevac matrimoniale deva pentru femei si barbati care cauta sa isi gaseasca perechea

În familia noastră este despre călătorii. Bunicii mele Sofia îi plăcea mult să se plimbe. Și lui tata. Și mamei îi place.

Valoarea familiei in societate

Noi și copiii numai prin pensiuni am sta și pe iarbă sau pe nisip am sta. Cele mai frumoase amintiri sunt din locuri în care n-am avut cu ce ne spăla pe dinți sau ne-a spulberat vântul pe malul vreunei ape.

matrimoniale femei pentru casatorie cu numar de telefon din blejoi poze fete singure

În familia noastră este mereu despre adevăr nu tot adevărul, toți avem nevoie de micile noastre secrete, doar acel adevăr care odată spus, ajută, vindecă, explică, rezolvă și sprijin necondiționat, despre cooperare, râs și plâns împreună. Suntem departe de a fi o familie perfectă. Dar ne e bine împreună. Abia așteptăm dimineața, să ne strângem,  să ne facem planul, să ne revedem după cele câteva ore de despărțire.

Nici o dragoste nu este atât de profundă, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista în cadrul familiei. Familiile ne pot ajuta să avem tot ce este mai bun în viață. În familia noastră, noi iubim, slujim, propovăduim și învățăm unul de la altul. Ne împărtășim bucuriile și supărările. Relațiile de familie ne pot aduce încercări grele, dar ele ne aduc și o mare fericire.

Ne certăm, ne contrăm, ne refuzăm, dar ne trece repede supărarea. Și când suntem îmbufnați, tot împreună suntem, tot în plasa noastră de iubire și de respect. Copiii noștri cresc în aerul acesta de curat, de echilibru și înțelegere pe care-mi doresc să-l păstrăm nealterat toată viața.

 • Cele patru valori esențiale ale familiei noastre (p) — Printesa Urbana – Blog cald de familie
 • Femei divortate din Craiova care cauta barbati din Brașov
 • Есть ли в нем что-нибудь особенное.
 • Caut o femeie divortata podu iloaiei
 • Собравшись с духом, она обошла вокруг стола и взяла мужа за руки.
 • Barbati din Craiova care cauta femei singure din Sibiu

Îmi doresc să nu le fie rușine cu ceea ce simt, să nu simtă nevoia să ne mintă deși probabil că e inevitabil la un moment datsă nu fugă de noi, să primească mereu sprijinul și sfatul nostru, să rămânem prieteni și să ne cerem ajutorul cu încredere și peste 5 ani, și peste Iar dacă o să ne pierdem pe parcurs, sper din suflet să avem puterea să ne cerem mereu iertare, să ne explicăm valoarea familiei să întindem o mână, pe care s-o întâmpine alta, care s-o invite la îmbrățișare.

Și așa să ne curgă viața, împreună, chiar dacă la distanță, în plasa noastră de adevăr, valoarea familiei, cooperare și iubire.

barbati din Cluj-Napoca care cauta Femei divorțată din Alba Iulia dating drăgănești olt caut femei divortate čačak

Hochland este o afacere de familie fondată în Germania în anul și ajunsă la a patra generație. Portofoliul de produse este și el împărțit pe familii cașcaval, creme de branză, telemea, Delicii Calde ș. În România, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, având un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la cașcaval la creme de brânză, telemea sau specialități, ca de exemplu brânza Praid.

Dacă aveți timp să vă valoarea familiei, care sunt valorile familiei voastre?

Meniu de navigare

Acest exercițiu vă ajută să fiți mai prezenți la viața voastră, la ce doriți să le transmiteți copiilor, la ce vă face să vă simțiti bine acasă. Sursa foto: valori de familie via Shutterstock. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine.

fete căsătorite din Craiova care cauta barbati din Reșița femei frumoase din Brașov care cauta barbati din Constanța

Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine.

matrimoniale cu fete din gherla caut o doamna singura in chișinău

Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Ațiputeafiinteresat