Piata online

Piața online disponibilă pentru producătorii locali și clienții din județul Timiș - Tion

piata online

Legume verzi "Pana acum ne desfasuram activitatea la piata, insa tinand cont de contextul actual, a fost necesar sa ne adaptam. Livram proaspat in Targoviste si in Bucuresti de doua ori pe saptamana, in baza unei comenzi ferme.

  • Piața online disponibilă pentru producătorii locali și clienții din județul Timiș - Tion
  • Piata AZ Cluj-Napoca | Anunturi Gratuite

Va asiguram ca respectam toate masurile de igiena: folosim masti si manusi atat in solarii, cand culegem sau udam legumele, cat si cand le curatam pentru livrare. Le spalam si le ambalam in pungi, livrarea se face cu contact cat mai redus posibil si avem optiunea de plata prin Revolut.

piata online

Nu putem accepta sa se strice legumele, matrimoniale ploiesti sud de luni de zile pentru productia de acum, asa ca va multumim in avans pentru incredere si sustinere!

Pentru preturi, cel mai bine ar fi sa le trimiti un mesaj, iar ei iti vor spune cat costa sau daca lipseste ceva din "stoc". Ca idee, insa, 1 kilogram de morcovi costa 4 lei, o legatura de leustean, marar sau loboda costa 1 leu. Pentru transport se percepe o taxa de 10 lei, iar plata se poate face si prin Revolut.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu Alături de producătorii noștri Pentru a sprijini vânzările micilor producători, din domenii diverse, în perioada de izolare, când traficul în piețe e mai scăzut, am centralizat mai jos o serie de site-uri și inițiative prin care se pot face comenzi online, cu livrare la domiciliu. Suntem alături de micii producători de peste 15 ani, cu produse dedicate și adaptate nevoilor lor, cu atât mai mult o vom face acum, în aceste vremuri.

Taraba Virtuala Taraba Virtuala este o aplicatie pe telefonul mobil ce pune in contact direct oamenii cu micii producatori din apropierea lor. Modelul aplicatiei se bazeaza pe cerere si ofertadeci exista doi participanti la acest schimb.

piata online

Sunt doua aplicatii, una pentru producatorii locali si una pentru clienti, ambele fiind disponibile pe cele doua mari magazine de aplicatii Google Play si App Store. Clientii aleg locatia de livrare, iar aplicatia le va oferi toti producatorii care pot livra la adresa specificata.

piata online

Pot alege piata online produsele disponibile la acel moment si, dupa piata online alcatuiesc un cos de cumparaturi cu produsele producatorului, vor cere o oferta acestuia.

Producatorul va raspunde cu o data de livrare, transmitand oferta clientului. Acesta, daca este de acord cu datele propuse, va accepta oferta, urmand ca producatorul sa livreze comanda in ziua specificata.

Producatorii isi alcatuiesc propriile reguli de operare, ei stiind mai bine cum sa isi gestioneze timpul si gospodaria. Legume fericite Legume fericite este o afacere de familie, ei administreaza magazinul online de produse organice www.

piata online

De asemenea, au si o taraba fizica, in Piata Amzei pe Platou, la sirul de casute din lemn. In restul tarii prin curier, DPD", scriu ei pe Facebook. Biosel Bioselun alt producator local, iti propune "Cutia cu legume proaspete de sezon", cu piata online rapida 24 de ore in toata tara prin intermediul curieratului rapid si costa 19 lei.

  • (MD) Piata ONline UNGHENI
  • Piața Online - anunturi gratuite in Moldova

Pachetul costa 45 de lei si contine: ridichi rosii 1 kg.

Ațiputeafiinteresat