Intalniri. Folosiți intervalele de întâlniri din Google Calendar

intalniri

Account Options

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Folosiți intervalele de întâlniri din Google Calendar Această funcție este disponibilă numai cu un cont Google Calendar de la serviciu sau de la școală. Puteți să stabiliți intalniri o porțiune din calendarul dvs.

intalniri

De exemplu, profesorii își pot invita studenții să rezerve timp pe durata programului de lucru în fiecare săptămână. Intervalele de întâlniri sunt utile când nu știți cine are nevoie să se întâlnească cu dvs.

 • Femei singure din Timișoara care cauta barbati din Alba Iulia
 • Folosiți intervalele de întâlniri din Google Calendar - Computer - Google Calendar Ajutor
 • Fete sexy din Sibiu care cauta barbati din Brașov
 • Facebook a lansat un serviciu gratuit de întâlniri online în 32 de ţări din Europa
 • Adăugați în lista de dorințe Instalați Joyride este prima aplicație de întâlniri care a fost creată special pentru a descoperi persoane single într-un mod jucăuș.

Le puteți oferi celorlalți timpul marcat ca disponibil în intalniri dvs. De exemplu, puteți seta două ore de disponibilitate pentru întâlniri, în intervale de câte 30 de minute. Alte persoane pot rezerva apoi unul din intervalele de 30 de minute, în funcție de preferințele lor.

intalniri

Stabiliți și permiteți accesul la intervale de întâlniri Cum pot fi folosite intervalele de întâlniri pentru evenimente obișnuite Când creați o intalniri de intalniri de intalniri, porțiunea respectivă apare ca un singur eveniment în calendarul dvs.

Pentru a confirma că un eveniment reprezintă o porțiune de intervale de întâlnire, în colțul din stânga sus al evenimentului, găsiți porțiunea de intervale de întâlnire. Atunci când cineva rezervă unul dintre intervalele de întâlnire, intervalul rezervat se afișează ca eveniment în calendarul său și ca parte din porțiunea intalniri mare în calendarul dvs. Dacă folosiți un cont de la serviciu sau de la școală pe computer, deschideți Google Calendar.

intalniri

Caut barbat pentru o noapte majdanpek în afișarea Săptămână sau într-una dintre afișările Zi. Dați clic oriunde în calendar. În caseta de evenimente care apare, dați clic pe Intervale de întâlniri.

 • Fete căsătorite din Timișoara care cauta barbati din Sighișoara
 • e-petrecericopii.ro - anunţuri întâlniri % gratuit. Intalniri Online gratuite.
 • Femei singure din galati
 • Adio, dating. Din cauza pandemiei, persoanele singure ezită să iasă la întâlniri cu necunoscuţi
 • Reţeaua de socializare americană a fost nevoită să amâne lansarea pe piaţa din Europa a serviciului Facebook Dating în luna februarie, în urma obiecţiilor intalniri de Oficiul comisarului pentru protecţia datelor personale DPC din Irlanda, principala autoritate cu rol de reglementare la nivelul Uniunii Europene a activităţilor desfăşurate de cele mai mari companii de tehnologie din lume, inclusiv Facebook.

Introduceți detaliile, inclusiv un titlu, și alegeți calendarul în care vreți să se afișeze evenimentul. Pentru a adăuga mai multe informații, de exemplu, intalniri locație sau o descriere, dați clic pe Mai multe opțiuni. Sfat: dacă doriți ca porțiunea de intervale de întâlnire să se repete, setați opțiunea înainte de a invita alte persoane să rezerve un interval.

 1. Наконец, она последовала за братом и его подругой в направлении леса.

Când setați ca o porțiune existentă de intervale de întâlnire rezervate să se repete, intervalele rezervate se dublează ca intervale noi și pot avea loc rezervări duble. Aflați cum să setați evenimentele să se repete.

intalniri

Adăugați invitați la porțiunea de intervale de întâlnire Când adăugați un invitat la porțiunea de intervale de întâlnire, invitatul este adăugat la fiecare interval de întâlnire din porțiune și primește un e-mail de fiecare dată când cineva își rezervă intalniri întâlnire.

De exemplu, un profesor și-ar putea adăuga asistentul ca invitat să fie prezent pe durata programului de lucru. Pentru a adăuga invitați la o porțiune de intervale de întâlnire, deschideți evenimentul de întâlnire și dați clic pe Adăugați invitați.

EP.43. Întâlniri de gradul zero - Achim Coriolan (1)

Sfat: nu adăugați persoane care doresc să rezerve un interval de întâlnire individual. Acestora trimiteți-le un link către intalniri de întâlniri.

intalniri

Ațiputeafiinteresat