Fete galati, Am gasit 1 019 anunturi

Fete Frumoase Galati | Sentimente

Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange.

femeie singura caut barbat suceava

Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate. Surse din randul anchetatorilor spun ca agresiunea s-a produs sambata in scara unui bloc din orasul Galati, iar victime sunt doua fetite de 6 si de 7 ani.

caut o femeie divortata sângeorgiu de pădure

Copilele au povestit parintilor ca un barbat le-a urmarit in bloc, le-a oprit si le-a pipait in zonele intime. Aceleasi surse fete galati ca victimele nu au fost violate si ca agresorul a fost prins dupa ce parintii au alertat Politia. Reprezentantii Politiei Galati au transmis ca o tanara i-a alertat dupa ce a vazut un barbat intr-o ipostaza indecenta.

femei cauta barbati pentru casatorie

Politistii s-au dus la fata locului si au gasit un barbat de 44 de ani din Galati. In urma verificarilor au fost identificate fetitele de 6 si 7 ani.

Classic Galati Fetele lu tata, 4 care si o caruta, cover

Barbatul le-ar fi abordat in parcul din vecinatate si, sub pretextul ca le arata o pisica, le-a chemat in scara blocului. Suspectul de pedofilie a fost retinut, iar luni, instanta a admis arestul preventiv pentru urmatoarele 30 zile.

Legal disclaimer: Acesta este un articol informativ. Articole asemanatoare.

femei divortate din Reșița care cauta barbati din București

Ațiputeafiinteresat