Fete caraș. Traducere "un montón de caras" în română

Category: Caras-Severin

fete caraș fete căsătorite din Sighișoara care cauta barbati din Alba Iulia

Coșmarul unei fete din Caraș Severin care s-a îndrăgostit de un bărbat cunoscut pe internet Autor: Stirileprotv Pro TV Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost prins în flagrant şi apoi arestat la domiciliu, după ce a primit bani de la o minoră pentru a nu publica pe internet fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Cei doi s-au cunoscut pe internet. Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Caraş-Severin, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor DIICOT Caraş-Severin, au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de pornografie infantilă şi şantaj.

fete caraș matrimoniale femei cauta barbati ulmeni

Sursa citată mai arată că, profitând de naivitatea fetei şi apelând la sentimentele pe care aceasta a început să le aibă faţă de el, bărbatul ar fi determinat-o să îşi facă mai multe fotografii în ipostaze intime şi să i le trimită. Bărbat a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Caraş-Severin, care fete caraș luat măsura arestului la domiciliu.

Sursa: Pro TV.

fete caraș femei de măritat

Ațiputeafiinteresat