Cursuri portarmă

cursuri portarmă

Cum se obține un permis de port-armă Candidații cursuri portarmă să urmeze cursuri teoretice și practice, iar la final să dea examene deloc simple. În plus, cei care vor să țină o armă mortală în mână trebuie să aibă sănătate de fier și nervi de oțel.

cursuri portarmă

Dacă suntem dreptaci. Nicolae Lucuț a lucrat mai bine de 20 de ani în cadrul serviciului arme, la Inspectoratul de Poliție Județean.

cursuri portarmă

Acum este instructor de poligon și ține cursuri pentru cei care își doresc să obțină un permis port-armă. Cursuri deloc ușoare și destul de stricte.

Informatii recente

Despre asta este fundamentul cursului de pregătire, dar se învață câteva chestii tehnice, de balistică, bineînțeles, la modul general. Se învață, de asemenea, tot ce înseamnă infracțiuni și contravenții la regimul armelor, deci este destul de complexă pregătirea.

Acte necesare pentru procedura de autorizare a persoanelor fizice, pentru procurare, detinere, port si folosire a armelor si munitiilor letale: Cererea de eliberare a autorizatiei de procurare a armelor se adreseaza in scris si se depune de catre solicitant la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti sau la Inspectoratul Judetean de Politie in a carui raza teritoriala isi are domiciliul. In cerere trebuie sa se arate: - datele solicitantului; - motivul pentru care se solicita aceasta autorizare; - se va preciza si felul armelor cursuri portarmă munitiilor ce urmeaza a fi detinute. Aceasta se solutioneaza in termen de 45 de zile de la data primirii acesteia.

Pentru înscrierea la acest curs este obligatoriu un set de documente la poliție. Din dosar nu trebuie să lipsească fișa medicală, avizul psihologic și cazierul.

cursuri portarmă

Foarte importantă este și partea practică, despre care cursanții află mai multe în poligonul de tragere. Deci nu se poate intra nici măcar să vizităm acest poligon, pentru că nu este muzeu.

cursuri portarmă

Aici se lucrează și se lucrează cu lucruri adevărate. Esențial este, spun instructorii, ca cei care ajung în poligonul de tragere să știe că vor obține un permis pentru a trage cu o armă letală.

cursuri portarmă

Și să o folosească numai în condițiile impuse de lege. Editare web: Luana Cursuri portarmă.

cursuri portarmă

Ațiputeafiinteresat