Consulul vasiloni

Consul General

femei cauta barbati debrecen a treia romanca la debrecen? fete care cauta barbati din București

La miezul nopții, consulul general Florin Vasiloni a luat lumină și a asistat la la slujba Învierii, desfășurată la Biserica Ortodoxă Română din localitatea Micherechi Mehkerekoficiată de pr. La această slujba a asistat și senatorul român Șerban Nicolae, împreună cu familia.

Lasa un comentariu

Ceremonia religioasă a fost săvârşită de către preoţii de la centrul eparhial. La serviciile religioase au participat  etnici români din Ungaria şi turişti români aflaţi în concediu la Gyula.

barbati din Sighișoara cauta femei din Sighișoara caut femei divortate caransebeș

Eva Pătcaş Sabău, au interpretat cântece, poezii şi rugăciuni pascale. La încheierea serviciului religios, Consulatul General al României la Gyula a sprijinit organizarea unei recepții, la care au participat  reprezentanți ai etnicilor români din Ungaria.

femei divortate din Slatina care cauta barbati din Craiova barbat caut femeie

În aceeași zi, la orele 14, consulul general Florin Vasiloni, a participat la slujba vecerniei Pascale, desfăşurată în Biserica româno-catolică de la Șercad Sarkad. Ceremonia religioasă a fost oficiată de către preoți de la centrul eparhial. În oraşul Sarkad consulul vasiloni funcţionează biserică ortodoxă română. La iniţiativa autoguvernării române din oraş, condusă de Ioan Tat, slujba vecerniei  pascale se desfăşoară în fiecare an,  în Biserica româno—catolică din localitate.

fete divortate din Timișoara care cauta barbati din Cluj-Napoca matrimoniale in pomoravlje

Ațiputeafiinteresat